HJERTE KUNST

 

Jeg har i mange år arbejdet med kreativitet som et middel til at opnå større kontakt med mig selv og livet omkring mig. Mit kreative udtryk er, og har altid været, billeder og skrift. En anden form for billeder opnår jeg gennem fotografering, som er en af mine store interesser. Du kan se mine Hjerte fotos og kunstbilleder ved at trykke på linket til højre. Du kan se andre af mine fotos HER.

Hjerte fotos

Mine Hjertefotos er fotos som viser situationer der for mig forøgede kontakten til mit hjerte. Der er ikke blevet computer manipuleret med nogle af billederne. Du kan se dem ved at trykke på linket til højre.

Hjerte kunst

Mine Hjerte billeder er computermanipulerede billeder. Når jeg laver 'kunst' billeder har jeg teknikker til at opnå kontakt til mig selv før og i løbet af processen, og undervejs i denne process ændrer billederne sig. Billederne er således midler til at nå dybere ind i mig selv, til det billed der inderst inde i mig 'ønsker' at blive lavet. En spændende proces! Du kan se billederne ved at trykke pålinket til højre.

Hjerte fotoshows

Mine Hjerte foroshows kombinerer billeder med musik!

 

Hvis du vil købe nogle af mine billeder/fotos så kontakt mig HER.

 

 

 

Se mine Hjerte fotos HER

Se min Hjerte kunst HER

Se mine Hjerte fotoshows HER